Kerstborrel organiseren? Lees deze 5 tips

Kerstborrel organiseren - huur een goochelaar - Evert van Asselt

Bent u de degene dit die jaar de kerstborrel mag organiseren? Dan geeft Evert van Asselt u graag wat tips. Hij heeft al vele kerstborrels meegemaakt, omdat hij als goochelaar magisch entertainment op de jaarlijkse kerstborrels bij bedrijven verzorgt. Dus gaat u de kerstborrel organiseren? Doe dan zeker uw voordeel met de volgende 5 tips.

Tip 1: Begin op tijd met een kerstborrel organiseren

De zomer is nog maar net voorbij en eigenlijk wilt u nog niet aan de kerstborrel denken. Maar dit is juist de tijd om te starten met het organiseren van de jaarlijkse kerstborrel of nieuwjaarsbijeenkomst. Kerstborrel voor het bedrijf organiseren - Evert van Asselt verzorgt magisch entertainmentZo rond september en oktober is het een goed idee om de wensen te inventariseren en locaties te bekijken, of om na te gaan welke ruimte(s) binnen het bedrijf gereserveerd moet(en) worden voor deze jaarlijkse borrel.

Tip 2: Maak een programma en zorg voor een goede invulling

Het programma is eigenlijk belangrijk bij een kerstborrel organiseren. Begin ook hier op tijd mee. Nadat u de wensen en ideeën heeft geïnventariseerd kan de invulling van het programma beginnen. Alleen een ruimte reserveren, drank inkopen en zorgen dat successen worden gevierd d.m.v. een speech met hoogtepunten van het afgelopen jaar, is echt niet meer van deze tijd. Veel bedrijven en organisaties kiezen tegenwoordig voor een thema tijdens de kerstborrel. Dit helpt namelijk ook bij het maken van keuzes. Zoals bijvoorbeeld voor het boeken van entertainment, wat het heel goed doet tijdens kerstborrels. En dit hoeft absoluut geen grote show te zijn met glitter en glamour, maar bescheiden rondlopend entertainment tijdens de kerstborrel is vaak een echte ijsbreker. Het kan ook goed aangepast worden op het thema. Wat dacht u bijvoorbeeld van het thema Las Vegas? Dan past een goochelaar tijdens de kerstborrel, welke table magic verzorgt goed in het thema.

Tip 3: Huur een goochelaar tijdens de kerstborrel

Natuurlijk past een goochelaar niet alleen thuis in het thema Las Vegas tijdens uw kerstborrel. Wanneer Evert als tafelgoochelaar Kerstborrel voor het bedrijf organiseren - Evert van Asselt verzorgt Table Magic tijdens kerstborrelsverschijnt tijdens uw kerstborrel zorgt hij voor verrassende en afwisselende trucs, zoals:

  • Goochelen met kaarten;
  • Balletje balletje;
  • Goochelen met touwen;
  • Gedachten lezen;
  • Goochelen met alledaagse voorwerpen (liefst van uw gasten, dat maakt het nog spectaculairder);
  • Zakkenrollen (horloges en portemonnees van uw gasten zijn niet veilig. Maar wees gerust, hij geeft ze terug hoor);
  • Verschillende mind experimenten.

Kortom of u nu wel of niet kiest voor een thema (niets moet, alles mag, het is tenslotte uw kerstborrel), wanneer u Evert als goochelaar boekt tijdens uw kerstborrel, zorgt hij voor verschillende soorten goochelen tijdens het magisch entertainment.

Tip 4: Zorg voor verbinding

Wilt u dat iedereen het tijdens de kerstborrel gezellig heeft en er een informele sfeer heerst? Dat er onder het genot van een hapje en een drankje door collega’s herinneringen worden gemaakt, waardoor de band onderling nog sterker wordt? Dit kan door bijvoorbeeld aan lange tafels te dineren en tussen gangen door te rouleren, zodat er interactie ontstaat tussen de medewerkers. Zo stimuleert u dat men niet bij ‘het vaste groepje’ zit, waardoor er nog meer onderlinge verbinding en begrip zal ontstaan waarbij alle lagen meedoen mee, dus ook de directeur mengt zich tussen de medewerkers. Toch is de ervaring dat ondanks deze maatregelen men nog vaak vaste groepjes heeft en de onderlinge verbinding helaas toch wat achterwege blijft. Hiervoor is Evert als goochelaar tijdens uw kerstborrel een hele goede oplossing. Als tafelgoochelaar verrast hij de mensen met Kerstborrel voor het bedrijf organiseren - Evert van Asselt verzorgt magisch entertainment 2verbazingwekkende trucs en zorgt zo voor de verbinding tussen alle mensen. Als het ware is Evert als tafegoochelaar tijdens uw kerstborrel een ware ijsbreker die via de trucs de mensen met elkaar verbindt.

Tip 5: De kerstborrel moet een geweldige beleving zijn

Wanneer u bovenstaande tips volgt, rest u nog maar één ding: zorg voor een geweldige beleving!
Een avond wordt pas echt onvergetelijk wanneer iedereen een geweldige tijd heeft. Zie iedere medewerker als gast van uw eigen feest. Zorg dat iedereen bij aankomst persoonlijk verwelkomt wordt, maak kerstcadeaus of bedankbriefjes zo persoonlijk mogelijk en zorg dat iedereen op zijn gemak is.

Kerstborrel organiseren en een goochelaar huren

Wilt u n.a.v. bovenstaande tips meer informatie over het huren van een goochelaar tijdens uw kerstborrel? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Evert van Asselt. Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor een geheel vrijblijvende een offerte wanneer u dit wenst, want de kosten zijn natuurlijk niet geheel onbelangrijk. Waar uw bedrijf zich ook bevindt, Evert van Asselt rekent geen reiskosten. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan i.v.m. achteraf berekende kilometers.

Evert wenst u in ieder geval veel succes bij de organisatie van uw kerstborrel en bovenal een hele fijne, gezellige en magische kerstborrel!

Write a comment