Voorbereidingen voor de theatershow van Evert van Asselt in volle gang

Theatershow Evert van Asselt - Alles uit de kast!

De voorbereidingen voor de theatershow van Evert van Asselt zijn in volle gang. Wij laten u graag weten hoe het gaat en hoe ver het staat met de show “Alles uit de Kast” welke op 8 november 2019 te zien is in Kapelle.

Wat kunt u verwachten tijdens de theatershow van Evert van Asselt?

Al eerder vertelden wij u over de theatershow “Alles uit de Kast” van Evert van Asselt. Het lijkt nog ver weg, maar het komt stiekem al erg dichtbij. Voorbereidingen voor de theatershow van Evert van Asselt - banner showOver iets meer dan twee maanden moet Evert helemaal klaar zijn voor zijn eerste theatershow. Tijd om een tikje van de sluier op te lichten, zodat u weet wat u kunt verwachten op vrijdag 8 november in De Vroone in Kapelle. Deze avond belooft een show te worden vol humor en ontroering waarbij u zeker weten verbaasd en verwonderd op uw stoel zit gedurende de avond.

Het is het beste deze avond uw gedachten uit te zetten of misschien beter, thuis te laten. Deze avond is gedachten lezen namelijk één van de onderdelen van de show. U bent dus gewaarschuwd. Daarnaast komen er nog vele andere magische facetten voorbij, zoals de rubiks cube en verschillende stunts o.a. met spijkers en glaslopen. Is dit een traditionele magische show? Nee absoluut niet. “Alles uit de kast!” is een unieke show gebasseerd op de biografie van Evert, waarin magie gecombineerd wordt met humor en ontroering. Dit alles met de onderliggende boodschap: Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn.
Het is een theatershow zoals we van Evert gewend zijn, namelijk:

  • Vol interactie;
  • Veel humor;
  • Verbazingwekkend;
  • Ontroerende momenten;
  • En bovenal een show die u nog nooit eerder gezien heeft. Gewoon zoals we van Evert gewend zijn: verrassend!
Voorbereidingen voor de theatershow van Evert van Asselt - posters showVoorbereidingen voor de theatershow van Evert van Asselt in volle gang

Evert is er maar druk mee. Magische acts vergen veel voorbereiding, maar een show als deze vergt zeker veel voorbereiding. Wat dacht u bijvoorbeeld van de muziek? Hier is Evert al maanden mee bezig en deze is momenteel gecomponeerd. Promotie hoort natuurlijk ook bij een theatershow, zoals banners en de posters. Deze heeft Evert zelf ontworpen en worden half september verspreid. Daarnaast voert Evert regelmatig gesprekken omtrent de show, bijvoorbeeld ook over opnames tijdens de show. En het leuke is, dat de theatershow deze avond ook wordt opgenomen.

Kaarten bestellen voor de theatershow “Alles uit de Kast”

Bent u nieuwsgierig en wilt u een leuk avondje uit, waarbij u wordt geamuseerd en kunt lachen tijdens een show vol hilarische momenten? Bestel dan nu uw kaarten voor de theatershow “Alles uit de Kast” op vrijdagavond 8 november 2019 in de Vroone in Kapelle. Wacht niet te lang want inmiddels is er al 50% van de kaarten verkocht. Het zou toch zonde zijn dat u deze eerste theatershow van Evert van Asselt moet missen.

 

Write a comment