Sinterklaasshow boeken

Sinterklaasshow boeken - Sinterklaasshow Evert van Asselt bij een bedrijf

Wilt u als bedrijf een leuke en interactieve Sinterklaasshow boeken, zodat er nog lang over het Sinterklaasfeest bij uw bedrijf gesproken wordt? Dan is de Sinterklaasshow van Evert van Asselt zeker iets voor u.

De Sinterklaasshow van Evert van Asselt

Wanneer u de Sinterklaasshow van Evert van Asselt boekt, bent u verzekerd van een show vol verrassingen, interactie, amusement en natuurlijk variatie, want verveling kent Evert niet. Deze show is zeer geschikt om in te zetten tijdens het voorprogramma voor de daadwerkelijke komst van onze grote kindervriend. Dit grote moment levert altijd al genoeg spanning op. Ook Evert weet dit als geen ander en hier is zijn show dan ook op ingericht. Hij neemt de kinderen en ouders mee tijdens zijn Sinterklaasshow boeken - Sinterklaasshow Evert van Asselt vol interactie met kindSinterklaasshow met verschillende magische onderdelen, zoals:

De kinderen worden als het ware opgezogen in deze show, ze worden erbij betrokken, waardoor de spanning even vergeten wordt. Zo wordt er langzaam toegewerkt naar het grote moment dat Sinterklaas door de deur verschijnt.

Op tijd een Sinterklaasshow boeken

Tegenwoordig liggen de pepernoten in augustus al in de winkel, zoals ook dit jaar weer het geval is. Dit lijkt misschien wat overdreven, maar veel bedrijven zijn al bezig met de komst van onze grote kindervriend. En dan niet omdat ze twijfelen of ze wel braaf zijn geweest dit jaar, maar voor de organisatie van het Sinterklaasfeest op het bedrijf. Dit merkt ook Evert van Asselt dit jaar weer, want voor november en december 2019 heeft hij al verschillende boekingen staan voor zijn Sinterklaasshow. Uiteraard heeft hij nog plaatsen vrij rond de verjaardag van onze Goedheiligman, maar op tijd een Sinterklaasshow boeken is tegenwoordig niet gek en ook nodig, zodat u niet achter het net vist.

Naast het verzorgen van Sinterklaasshows kan Evert van Asselt ook worden ingehuurd voor de presentatie tijdens de intocht van Sinterklaas. Iedereen weet dat deze man het erg druk heeft en soms meerdere plaatsen aan moet doen op één dag. Daarom is het ook belangrijk Evert tijdig te boeken voor de presentatie van een intocht, want ook hiervoor heeft hij al verschillende reserveringen staan.

Sinterklaasshow tijdens het Sinterklaasfeest bij uw bedrijf

De Sinterklaasshow van Evert wordt veelal ingezet bij bedrijven. Evert weet net als u dat dit feest goed geregeld moet zijn en het kinderen en ouders bij moet blijven. Een sinterklaasshow als deze is weer eens geheel iets anders en er wordt vaak nog lang over nagepraat. Mensen vragen vaak of de magische Sinterklaashow ook dit jaar weer komt, waarbij men benieuwd is, of hij weer die ene truc gaat uithalen. Kortom wilt u uw Sinterklaasshow boeken bij Evert, dan bent u ervan verzekerd dat hij samen met u het Sinterklaasfeest tot een groot succes wilt maken.

Sinterklaasshow boeken bij uw bedrijf

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in Nederland of België, u kunt de Sinterklaasshow van Evert boeken zonder dat er reiskosten worden berekend. Evert reist het gehele jaar voor zijn optredens in binnen- en buitenland en zo ook voor zijn Sinterklaasshow. Evert nodigt u dan ook van harte uit om contact op te nemen voor het boeken van zijn Sinterklaasshow. Ook wanneer u vragen heeft, een offerte wilt aanvragen of aanvullende informatie wenst kunt u Evert zowel telefonisch als per e-mail benaderen.

Write a comment