Magical summer

Magical summer Evert van Asselt

De zomer is voor Evert van Asselt altijd een drukke periode. Voor wat betreft de zomer van 2019 kan hij wel spreken van een magical summer. Een zomer boordevol show, amusement, optredens, heel veel kilometers, maar vooral blije en vrolijke gezichten, waar Evert ook kwam. En daar doet hij het immers voor. Benieuwd wat deze magical summer allemaal met zich mee bracht? Lees dan zeker even verder.

Veel optredens op verschillende plaatsen

Evert kan zich helaas nog niet van de ene plaats binnen 5 minuten naar de andere plaats toveren, dus heeft hij de afgelopen weken Magical summer - familieshow Evert van Asseltheel veel kilometers gereden. De zomer is namelijk altijd druk met veel optredens op verschillende plaatsen. Hij reisde niet alleen van Zeeland om te goochelen in Groningen, maar hij verzorgde ook goochelacts in het buitenland. Hij verzorgde o.a. optredens:

  • bij uiteenlopende evenementen;
  • bij een openluchtmuseum;
  • op straatfestivals;
  • op vakantieparken.

Het klinkt misschien wel eentonig om in de zomer zo druk te zijn met goochelacts en goochelshows, maar daar denkt Evert heel anders over. Iedere dag is namelijk anders, met nieuw publiek en ook weer een ander optreden. Hij verzorgt veel verschillende optredens, waar hij ook uiteenlopende goocheltrucs verzorgt. Zo is deze magical summer iedere dag anders.

Een dag tijdens de magical summer van Evert

Nu bent u wellicht nieuwsgierig hoe zo’n dag tijdens de magical summer van Evert er dan uitziet. Daarin geeft hij u graag een kijkje.

Hij heeft op 22 vakantieparken (o.a. Roompot, Ardoer en Landal) een familieshow verzorgd. Wanneer hij naar een vakantiepark ging startte zijn dag natuurlijk met het inladen van de auto in de ochtend. Hierna was hij vaak heel wat kilometers onderweg om op de plaats van bestemming aan te komen. Uitrusten zat er dan zeker niet in, want voor de familieshow was zo’n anderhalf uur tijd nodig voor de opbouw. Voordat zijn show van start ging, zorgde Evert voor vermaak in de horecagelegenheid op het vakantiepark. Hier liet hij de mensen verbaasd staan tijdens het tafelgoochelen. Vervolgens ging om 20.00 uur de familieshow van start. Deze show is alles, behalve saai! De vakantiegasten werden verrast met:

Een show zoals u van Evert gewend bent: verrassend, met veel variatie, amusement en interactie. Een show die zeker bijdraagt aan het ultieme vakantiegevoel. En ook dat vindt Evert erg leuk aan het optreden in de zomer: “ik heb altijd te maken met blije mensen die volop in vakantiestemming zijn. Om eventjes deel uit te mogen maken van deze vakantie en deze met mijn goocheloptredMagical summer - Evert van Asselt interactie met publieken een extra dimensie te mogen geven, maakt mijn werk nog eens extra leuk!”

Wat volgt er na de magische zomer van 2019?

Uiteraard zit de zomer er nog niet op voor Evert, maar de grootste en drukste piek heeft hij gehad. Maar wie denkt dat hij nu zelf achterover kan gaan leunen, kijkend naar een familieshow met een cocktail in zijn hand, heeft het mis. De komende periode heeft Evert al heel wat in de agenda staan zoals:

Wilt u deze fanatieke magisch entertainer binnenkort ook verwelkomen tijdens uw feest of evenement? Of wilt u hem alvast vastleggen voor de magical summer 2020? Neem dan gerust contact op met Evert van Asselt, hij bespreekt graag de mogelijkheden met u.

 

Write a comment