Internationale goochelaar boeken

Internationale goochelaar boeken - Evert in Hamburg - goochelen tijdens diner

Bent u op zoek naar een goochelact voor over de Nederlandse grenzen, of een goochelaar die het magisch entertainment meertalig kan verzorgen? U kunt Evert van Asselt ook als internationale goochelaar boeken.

Evert van Asselt als internationale goochelaar boeken

Wanneer mensen een internationale goochelaar boeken denkt men vaak verder weg dan nodig is. Zo kunt u Evert van Asselt ook boeken als internationaal goochelaar. Het maakt hierbij niet uit, of dit nu om een goochelshow gaat, of bijvoorbeeld om table magic. Evert verzorgt alle optredens meertalig indien nodig. Ook verzorgt hij internationaal magisch entertainment voor jong en oud. Zo heeft hij bijvoorbeeld laatst een goochelshow op de International School in Amsterdam verzorgt, Internationale goochelaar boeken - Evert in Hamburgwaarbij hij zijn show en magische workshop volledig in het Engels heeft verzorgd.

Wanneer u Evert als internationale goochelaar boekt, hoeft dit uiteraard niet in Nederland te zijn. Evert verzorgt namelijk ook magisch entertainment over de grenzen, u kunt hem dus ook boeken voor een optreden in het buitenland. Zo was hij al eens voor een optreden in Oostenrijk en vorige week reisde hij naar Hamburg, waar wij u graag iets meer over vertellen.

Table magic in Hamburg

Enige tijd geleden werd Evert gebeld door Marc van Laere producties. Dit evenementenbureau heeft een netwerk met een groot en veelzijdig palet aan artiesten en technische producenten. Het zijn deze bijzondere acts of spannende combinaties die een speciaal cachet geven aan uw evenement. Zijn collega Marc Woods had Evert aanbevolen bij Marc van Laere, daar hij zelf verhinderd was voor een optreden in Hamburg. Aan Evert dus de vraag, of hij een internationaal optreden kon verzorgen in Hamburg tijdens een diner voor ongeveer 200 personen. Dit is Evert niet vreemd, hij was die datum nog vrij, dus hij heeft de opdracht dan ook met veel plezier aangenomen.

Tijdens het diner voor 200 personen heeft Evert van Asselt table magic verzorgd. Bij dit internationale optreden ging het niet alleen om een Engelstalig optreden. Dit keer heeft Evert table magic drietalig verzorgd, namelijk in het Nederlands, Engels en het Duits. Tijdens het diner verzorgde hij table magic Internationale goochelaar boekenvoor zowel jonge als oudere gasten. Hij heeft hierbij gezorgd voor amusement voor de gasten, maar ook verbinding tussen de gasten. Daarnaast heeft hij iedereen weer weten te verrassen met zijn verschillende goocheltrucs. Vele mensen denken waarschijnlijk nu nog na over bepaalde trucs. De gasten bleven dan ook geboeid van het begin tot het eind, er is niemand die zich tijdens het diner heeft verveeld.

Internationale goochelaar boeken

Wilt u dus een internationale goochelaar boeken voor een meertalig optreden in Nederland of in het buitenland? Dan nodigt Evert van Asselt u van harte uit geheel vrijblijvend contact met hem op te nemen. Hij bespreekt graag uw wensen en de uiteenlopende mogelijkheden met u door, zodat de internationale goochelact ook geheel bij uw feest of event past.

Write a comment