Magische collega’s

Magische collega's van Evert van Asselt

Waar is iemand zonder collega’s? Nergens toch… Ook Evert van Asselt heeft magische collega’s zodat hij samen met de collega- goochelaars verschillende soorten shows en optredens kunnen verzorgen en elkaar kunnen ondersteunen waar nodig.

Gevarieerde optredens dankzij magische collega’s

U kent het vast zelf wel op uw werk: collega’s helpen en ondersteunen elkaar en bieden hulp waar nodig. Dat is soms lastig wanneer u als zelfstandige werkt. Ondanks dat Magisch entertainer Evert van Asselt ook als zelfstandige werkt, heeft hij toch magische collega’s. Dit is erg fijn, want zo Hoe word je een goochelaar - trucs blijven oefenen - evert van Asseltkunnen deze goochelaars zeer gevarieerde optredens verzorgen. Binnen de magische wereld bestaan natuurlijk verschillende soorten goochelen en door samenwerking is er een breed aanbod voor u als klant.

Het gaat dan niet alleen om het kunnen aanbieden van een magische collega wanneer Evert al volgeboekt is voor bijvoorbeeld een goochelshow. De collega’s wisselen onderling namelijk ook trucs uit. Ze hebben regelmatig meetings waarbij zij dingen overleggen, verschillende zaken bespreken die in de goochelwereld leven en tevens gaan ze regelmatig naar elkaars optredens. Zo kunnen ze van elkaar leren, geven ze elkaar aanwijzingen en wisselen ervaringen uit. Zo kan er hoogwaardig magisch entertainment geboden worden, voor nu en in de toekomst.

Magische collega’s van Evert van Asselt

Evert van Asselt heeft verschillende magische collega’s, welke hij bijvoorbeeld ook wel eens aanbeveelt wanneer hij niet de mogelijkheid heeft een optreden te kunnen verzorgen. Hij stelt ze daarom graag aan u voor:

Goochelaar Magic Mike

Deze goochelaar biedt net als Evert verschillende soorten goochelacts en diensten aan, zoals tafelgoochelen, beursgoochelen, goochelshows en een magische workshop. Net als Evert is hij al van jongs af aan bezig met goochelen en heeft van zijn hobby zijn werk weten te maken.

Goochelaar Marc Woods

Marc is naast mind hacker ook een gevarieerd goochelaar. Ook bij hem vindt u diensten als worskhops, beursgoochelen en rondlopende goochelacts. Hij treedt al ruim 15 jaar op en heeft ook verschillende prijzen gewonnen zowel nationaal als internationaal.

Goochelaar / illusionist Alex Buijk

Deze goochelaar in hart en nieren zit al meer dan 10 jaar in het vak. Hij werkt o.a. als tafelgoochelaar, kindergoochelaar en verzorgt podiumshows. Net als alle andere magische collega’s van Evert is ook hij uniek in zijn werk.

Goochelaar Dave van Gulik

Ook Dave maakt als magisch entertainer ieder feest tot een succes. Hij biedt naast o.a. tafelgoochelen, workshops, beursgoochelen en podumshows ook goochelen op maat. Dave is dus ook inzetbaar bij vele uiteenlopende events.

De biergoochelaar Sven Bosch

Wellicht denkt u nu: wat is een biergoochelaar? Dat is Sven Bosch. Pak bier en het TV-Programma mindfuck combineer deze samen en u krijgt “De Biergoochelaar”. Waar een normale goochelaar munten gebruikt Sven bierdopjes. Al zijn trucs draaien om bier/achohol of het echte kroeg gevoel. Dit maakt de stijl van presentatie luchtig en is daardoor goed geschikt voor feesten waar gedronken wordt.

Goochelaar en ballonartiest Martijn Martell

Martijn is naast goochelaar ook net als Evert van Asselt ballonartiest. Hij weet iedereen te boeien met zijn table-magic, ballooning art, workshops goochelen, kindershows en presentatietechnieken. Een veelzijdig entertainer die van ieder evenement een feest kan maken.

Optredens op eigen unieke wijze

Net als Evert van Asselt verzorgen alle magische collega’s optredens op hun eigen unieke wijze. Door samen te werken, te overleggen en elkaar aan te bevelen wanneer een bepaalde wens beter bij een magische collega past, kunnen deze heren magisch entertainment bieden op maat, zodat ook uw event een feestelijk succes wordt.
Heeft u vragen of wenst u informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Evert van Asselt.

 

 

 

 

 

 

Write a comment