CocktailMagic in Hoogvliet

Cocktail magic - Evert van Asselt - in winkelcentrum Hoogvliet

Zaterdag 6 juli fungeerde Evert van Asselt als magische cocktail shaker tijdens CocktailMagic in een Hoogvliet. We kunnen wel stellen dat het hier om de meest magische en leukste cocktailbar gaat die Nederland kent.

Cocktailbar met magische belevingCocktail magic - Evert van Asselt - Louis Baerts

CocktailMagic is een cocktailbar waar het draait om magische beleving. Wanneer deze cocktailbar op locatie staat worden er uiteraard niet alleen drankjes geschonken. Tijdens de  speciale CocktailMagic acts krijgen de gasten magie op muziek te zien waarbij de toeschouwers mogen assisteren. Er is dus naast show ook hier sprake van interactie. Iets wat in iedere goochelshow van Evert van Asselt terug komt.

Het concept CocktailMagic

CocktailMagic kunt u boeken via DutchMagic en dit originele concept is bedacht door Louis Baerts. CocktailMagic is onderscheidend van de andere cocktailbars, omdat het hier draait om het schenken van beleving. Het draait in eerste instantie dus niet alleen om de drankjes. De gasten zijn tijdens de CocktailMagic shows getuige van magisch en verrassend entertainment. Een uniek concept in Nederland.

Natuurlijk worden de gasten en toeschouwers ook verwend met overheerlijke verse shotjes. En we spreken hier niet alleen over de bekende alcoholische shotjes. Deze cocktailbar schenkt namelijk ook alcoholvrije shotjes, zodat u CocktailMagic kunt boeken voor zowel jong als oud. Mede daarom is CocktailMagic geschikt voor uiteenlopende evenementen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Festivals;
  • Bedrijfsfeesten;
  • Braderieën;
  • Winkelcentra.
CocktailMagic met Evert van Asselt

Zaterdag 6 juli was Evert van Asselt de ware magische cocktailshaker in winkelcentrum Hoogvliet. Voor zowel jong als oud maakte hij alcoholvrije shotjes. En dit deed hij natuurlijk niet met alleen wat shaken. Met opzwepende muziek, gooi- en smijtwerk en soms wel met 10 glaasjes tegelijk maakte hij de lekkerste cocktail shots. Uiteraard bleef het jongleren met de stukken fruit, de shakers Cocktail magic - Evert van Asselt - in winkelcentrum Hoogvlieten alles wat bij het maken van een cocktail komt kijken niet achterwege. Tussen het cocktail shaken door, verzorgde Evert uiteraard ook nog andere goocheltrucs, waarbij hij gebruik maakte van verschillende soorten goochelen. En natuurlijk bleven ook de mooiste ballonfiguren en balloncreaties niet achterwege. Menig bezoeker, zowel jong als oud is na het drinken van zijn of haar cocktail vertrokken met een passend ballonfiguur.

Kortom veel vrolijke en blije mensen in Hoogvliet op zaterdag 6 juli. Logisch want CocktailMagic is ook echt een magische cocktailbar, waar iedereen vrolijk van wordt. Deze bar kunt u niet passeren zonder dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt.

 

Write a comment