Goochelshow op school

Goochelshow op school - goochelshow Evert van Asselt ISA

Bij Evert van Asselt kunt u een goochelshow op school boeken. Zo reed hij vrijdag 26 juni 2019 naar de International School in Amsterdam voor een goochelshow en een workshop op deze school.

Goochelshow op school

Een goochelshow op school kan voor verschillende gelegenheden en uiteenlopende leeftijden geboekt worden. Op vrijdag 26 juni 2019 genoten de leerlingen van de International School in Amsterdam van de goochelshow en een workshop van Evert. En u leest het goed, dit is een internationale school. Dat betekende dus dat Evert zowel zijn show als zijn workshop in het Engels moest verzorgen. Dit doet hij vaker, dus dat was ook dit keer geen probleem.
De reden dat deze school Evert geboekt had met zijn show en magische workshop, was de summer school. De leerlingen hadden dus alGoochelshow op school - goochelshow Evert van Asselt ISA 2 vakantie van school, maar er was een extra summer school. Niet verplicht, maar vele leerlingen in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar hadden zich toch opgegeven. Ze hadden er dus echt zin in!

Show in het theater

De school beschikt over een theater en hier is Evert de vrijdagochtend dan ook gestart met zijn goochelshow in het Engels. Een feestje voor de kinderen en al helemaal toen bleek dat ze niet alleen vermaakt werden, maar ze ook nog eens betrokken werden bij de show. Zoals altijd zorgde Evert ook vandaag voor interactie tijdens zijn goochelshow, tot grote hilariteit van de kinderen. Er volgende verschillende trucs, waar menig kindermondje bij open viel. Het was een hele belevenis voor de kinderen. En het mooie was, dat het na de show nog niet gedaan was. Nu mochten ze aan de slag tijdens de magic workshop.

Magische workshop op school

Na de show werden de kinderen verdeeld in drie groepjes. Alle groepjes volgden om beurten de magische workshop van een uur bij Evert. Tijdens deze workshop heeft hij de Goochelshow op school - workshop Evert van Asselt op ISAkinderen kennis laten maken met de magische wereld, verschillende soorten goochelen, ballonfiguren en de basisprincipes van het goochelen werden aangeleerd. Ook dit werd natuurlijk weer geheel Engelstalig verzorgd, zodat alle kinderen de workshop goed konden volgen. En dat bleek wel, want ze waren stuk voor stuk laaiend enthousiast. Vooral de ballonnen trokken veel aandacht. Wie wil er nu immers niet zo’n mooi ballonfiguur en dan ook nog eens zien en leren hoe dit wordt gemaakt. Evert heeft verschillende goochelaars in de dop gezien deze morgen. Benieuwd wie we over een aantal jaar tegenkomen op de bühne. We wachten het af…

Goochelshow op school boeken

Wilt u ook een goochelshow op school boeken? Misschien tijdens een (eind)feest, een fancy- fair, of i.v.m. met een bepaald thema. Het kan allemaal want bij de goochelshow op school, kan er ook een bepaald thema of onderwerp verwerkt worden. Een combinatie zoals op de International School Amsterdam met een magic workshop is uiteraard ook mogelijk. Of misschien wilt u een goochelaar boeken voor een klein groepje op school? Ook dat is mogelijk. Neem gerust contact op met Evert van Asselt voor de verschillende mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Write a comment