Theatershow van Evert van Asselt

Theatershow Evert van Asselt - Alles uit de kast!

Save the date voor de theatershow van Evert van Asselt “Alles uit de Kast!” op vrijdag 8 november 2019 in Kapelle.  Een show vol humor en ontroering waarbij u zeker weten verbaasd en verwonderd op uw stoel zit gedurende de hele show.

Waarom een theatershow?

Evert verzorgt op uiteenlopende gelegenheden familie- en kindershow, maar ook straattheater.  Evert geniet van alle shows en optredens en hij blijft zich ontwikkelen en bijscholen als magisch entertainer. Hij bedenkt voor alle shows steeds nieuwe acts, waarbij dit zeker voor de shows voor volwassenen erg belangrijk is, want 70% van zijn optredens zijn voor volwassenen. Hiervoor bedenkt Evert dus steeds nieuwe acts en heeft daarom een theatershow ontwikkeld met verschillende acts Theatershow Evert van Asselt - Poster Alles uit de Kast!voor volwassenen.

Tevens krijgt Evert vaak de vraag van bekenden en kennissen, wanneer ze naar een optreden van hem kunnen komen kijken. Dit is niet altijd mogelijk, omdat Evert veelal geboekt wordt voor besloten feesten en evenementen. Ook daarom heeft hij de stap naar een theatershow gemaakt. Zo kan iedereen komen kijken.

En als laatste is een theatertour natuurlijk de wens van iedere magisch entertainer. Het leukste zou natuurlijk zijn dat de theatershow van Evert van Asselt in november 2019 zo’n succes is, dat hij er bijvoorbeeld in 2021 een kleine tour mee kan maken door het land.

Voorbereiding van theatershow van Evert van Asselt

Niemand staat zomaar met een theatershow op de planken, dit vergt veel werk en voorbereiding, zoals:

  • Schrijven van de verhaallijn;
  • Effecten zoeken en bedenken bij het verhaal;
  • Passende muziek zoeken bij het verhaal;
  • Decors ontwikkelen en maken;
  • Marketing;
  • Repeteren van de theatershow.

Evert is in april 2019 gestart met de voorbereidingen en zal hier tot 8 november dagelijks mee bezig zijn, om zijn show “Alles uit de kast!” zo neer te zetten, dat zowel u als Evert er blij van worden.

Theatershow van Evert van Asselt “Alles uit de kast!”

In de theatershow van Evert van Asselt “Alles uit de kast”, worden Magie, Illusie en Comedy gecombineerd in een energieke show van 1,5 uur in Dorpshuis de Vroone in Kapelle. Uiteraard wordt deze gehele show gepresenteerd door Evert zelf.

In ‘Alles uit de kast!’ haalt Evert letterlijk alles uit de kast om zijn publiek te vermaken, verbazen en te verwonderen. Laat u meeslepen in Evert zijn wereld waarin alles mogelijk is. Alles uit de kast!’ is een unieke show gebasseerd op de biografie van Evert, waarin magie gecombineerd wordt met humor en ontroering. Dit alles met de onderliggende boodschap:
Wees jezelf, het leven is te kort om iemand anders te zijn.

Bent u ook benieuwd naar de theatershow van Evert van Asselt? Bestel hier tickets voor Alles uit de kast!
 

 

Write a comment