Nieuwe balloncreaties voor ballonartiest Evert van Asselt

nieuwe balloncreaties - lezing twister

Als ballonartiest moet je net als in ieder vak vernieuwend denken en werken. Daarom volgde Evert van Asselt afgelopen week een lezing, waarbij hij o.a. inspiratie opdeed voor nieuwe balloncreaties.

Lezing bij Twister

Afgelopen week volgde Evert een lezing van Eric Weinstein bij Twister. Al sinds 1997 is Twister Nederland dé vereniging voor en door ballon modelleerders. Ook wel ballonvouwen, ballonplooien of ballonbuigen genoemd. Maar ook latex buigers of airbenders komen wel eens langs.
Twister Nederland verzorgt kleinschalige bijeenkomsten waarbij een instructeur een lezing geeft. Deze instructeurs komen vanuit de hele wereld. Zij vertellen over hun ervaringen en geven tips over het werken met ballonnen.

Nieuwe balloncreaties

Het overgrote deel van de lezingen gaat veelal over het maken van mooie en nieuwe balloncreaties. Met duidelijke stap voor stap instructies worden verschillende ballonfiguren gemaakt door de instructeur waarbij een aantal hands-on meegemaakt kunnen worden. Dit is natuurlijk voor iedere ballonnenclown, ballonartiest of ballonmodelleerder erg interessant. Daarom bezoekt ook Evert altijd de lezingen bij Twister, welke vier keer per jaar plaats vinden. Hij heeft er al veel opgestoken van artiesten over heel de wereld. Dat is ook heel aangenaam, dat de artiesten overal vandaan komen. Zo blijven de nieuwe balloncreaties en ballontechnieken zeer gevarieerd.

Vernieuwende en gevarieerde optredens

Doordat Evert dit soort lezingen volgt en cursussen bijwoont kan hij vernieuwende en gevarieerde optredens verzorgen. Hij blijft hierdoor bijleren en kent dan ook de nieuwste ballontechnieken, die hij toepast tijdens zijn magische shows. Hij volgt natuurlijk niet alleen bijscholing en lezingen in het ballonmoddeleren, maar bijvoorbeeld ook congressen voor magische trucs, inclusief workshops en lezingen.
Doordat Evert op alle vakgebieden bijscholing volgt kan hij ook afwisselende en verschillende straattheater acts aanbieden. Zo blijft ieder optreden verrassend en ludiek en worden de mensen bij de verschillende optredens alle keren weer verbaasd en op enthousiaste wijze geamuseerd.

Write a comment