Straattheater boeken voor uw evenement

Straattheater boeken - optreden Evert van Asselt in Renesse met reuze ballon act

Magisch entertainment in de vorm van straattheater is geschikt voor verschillende evenementen. Wilt u straattheater boeken? Evert van Asselt verzorgt verschillende meertalige  optredens.

Straattheater boeken voor verschillende evenementen

Wie kent het niet: het populaire straattheater wat u op steeds meer evenementen tegenkomt. De act weet de aandacht van het publiek te trekken en mensen worden verrast en geamuseerd. Iets wat Evert van Asselt op het lijf is geschreven. U kunt dan ook straattheater boeken bij hem en samen met u, Straattheater boeken - optreden Evert van Asselt in Renessestemt hij de act of show af, zodat dit geheel bij uw vraag, doel en publiek past. Hij voert zijn straattheater acts niet alleen op festivals uit. Maar u kunt het bijvoorbeeld ook inzetten bij:

  • Braderieën;
  • Winkelcentra;
  • (Seizoens-)markten;
  • Stadsfeesten;
  • Dorpskernen als onderdeel van een evenementenprogramma.

Dit zijn vaak evenementen en plaatsen waar buitenlands publiek aanwezig is. Dat is voor Evert geen probleem, omdat hij zijn act zowel in het Nederlands, Duits als Engels kan uitvoeren.

Verschillende straattheater acts

Evert heeft verschillende straattheater acts, die u kunt boeken. Dit komt omdat hij bekend is met verschillende soorten goochelen, uiteenlopende goochelshows en daarnaast bekend is met verschillende ballontechnieken, als ballonartiest zijnde. Dit kan hij allemaal combineren in het straattheater, zodat zowel jong als oud geprikkeld wordt door o.a. interactie en Straattheater boeken - optreden Evert in Renesse met ballonfiguren voor de kindereniedereen zich amuseert. U treft dus zelden dezelfde act aan, die u al eens eerder heeft gezien. Evert stemt het theater af op uw gelegenheid en publiek. Staat uw evenement in het teken van een bepaald thema? Geef dit zeker door, want ook hier kan het straattheater op aangepast worden, zodat de act helemaal in het geheel van het evenement past.

Een straattheater act

Een voorbeeld van een straattheater act is het optreden van Evert tijdens het Pinksterweekend 2019 in Renesse. Dit is een feestweekend met diverse muziekoptredens en live- acts voor de toeristen (en natuurlijk ook de inwoners) in Renesse. Zaterdag 8 juni was ook Evert van Asselt onderdeel van het gehele programma met een straattheater act.
Hier ging het zowel om volwassenen als kinderen, waardoor er is gekozen voor een combi-act. Het optreden bestond uit magisch entertainment en amusement en verschillende balloncreaties. De act met de reuze ballon deed het erg goed en trok zoals altijd weer veel bekijks. Maar ook kon het publiek (zowel jong als  oud) geen genoeg krijgen van de mooiste balloncreaties.

Heeft u dit gemist? Dat is geen probleem want u kunt in de herkansing o.a. op zaterdag 9 juli in Renesse. Evert is hier komende zomer nogmaals te zien met zijn reuze ballon act, maar ook met de cocktail magic act.

Straattheater boeken voor uw evenement

Bent u net zo enthousiast als Evert als het om straattheater gaat en zou u op uw evenement één van de straattheater acts van Evert van Asselt willen zien? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Evert. En wie weet wordt uw publiek tijdens uw evenement geamuseerd door verrassend magisch straattheater.

 

Write a comment