Goochelshow boeken voor uw feest of evenement

Goochelshow boeken - centrale show van Evert van Asselt

Bent u op zoek naar ludiek entertainment voor een groep tijdens een feest of (bedrijfs-)evenement? Dan is een goochelshow boeken een heel goed idee. In de centrale show van Evert vindt u een mix van magie, humor, comedy en illusies. Kortom een goochelshow die het publiek bindt en verbindt.

Waarom een goochelshow boeken?

Er is voor een feest of evenement een hoop te bedenken om uw gasten te vermaken. Het is natuurlijk heel leuk dat uw gasten geamuseerd worden, maar het is nog leuker wanneer ze hier zelf bij betrokken worden. Dat is een goede reden om een goochelshow te boeken. In de centrale show van Evert van Asselt vindt u namelijk het volgende terug:

 • Amusement;
 • Verrassing;
 • Verbinding;
 • Mix van verschillende soorten magie.

Het is dus een verrassende goochelshow met vele magische wendingen waardoor uw gasten van het begin tot het eind Goochelshow boeken - Verschillende soorten goochelen in de show van Evert van Asseltgeboeid blijven.

Mix van magie

De centrale show van Evert onderscheidt zich door zijn unieke stijl van presenteren. De show wordt gebracht met humor en er loopt een rode draad van comedy door deze goochelshow. Daarnaast vindt u een mix van verschillende soorten goochelen. U zult dus zien dat deze show alles is behalve eentonig. Zo ziet u de volgende onderdelen terugkomen:

 • Mentalisme;
 • Mind experimenten;
 • Mind fuck.

De verschillende goocheltrucs worden afgewisseld met een mix van magie, waarbij interactie met het publiek centraal staat.

Goochelshow boeken voor verschillende gelegenheden

Bij het woord show denkt u misschien direct aan een immens podium in een groot theater met rijen stoelen en heel veel publiek. Dit is zeker niet het geval, want de goochelshow van Evert kunt u boeken voor zeer uiteenlopende gelegenheden en doelgroepen, namelijk:

 • Bedrijfsevenementen;
 • Theaters;
 • Congressen;
 • Verenigingen.

Het enige wat er nodig is, iGoochelshow boeken - centrale show Evert van Asselt interactie met publieks publiek. De aandacht heeft Evert vooraf niet nodig, want zodra zijn centrale show van start gaat weet hij uw gasten te boeien en de aandacht vast te houden tot het eind door de interactie met hen. En dat alles op een ludieke wijze, zodat het publiek geamuseerd en verrast wordt.
De duur voor de show kan variëren van 10 tot 90 minuten.

Het publiek van de centrale show

De centrale show van Evert is dus te boeken voor zeer uiteenlopende gelegenheden en doelgroepen. Echter is deze goochelshow geschikt voor volwassenen. Maar Evert kan u uiteraard ook helpen met een goochelshow voor kinderen, als u hier naar op zoek bent.

Goochelshow boeken bij Evert van Asselt

Wanneer u de centrale show van Evert wilt boeken of informatie wenst kunt u uiteraard geheel vrijblijvend contact opnemen met Evert van Asselt. Ook wanneer u twijfelt of de goochelshow past bij uw gelegenheid, nodigt hij u van harte uit contact op te nemen.
En zoekt u een goochelshow die geheel past bij uw evenement of feest, of wilt u er een bepaald doel mee behalen? Ook dan is de centrale show van Evert een schot in de roos. Door zijn verschillende routines en acts kan hij aan de hand van uw wensen of doelen zijn goochelshow hierop aanpassen.

Write a comment