Tafelgoochelaar huren voor magisch amusement op uw event

Tafelgoochelaar huren in Nederland en buitenland- Evert van Asselt aan het werk als tafelgoochelaar

Zoekt u amusement voor uw event? Dan is een tafelgoochelaar huren een heel goed idee. Dit geldt niet alleen voor grote feesten en evenementen maar ook voor kleinere particuliere feesten en bedrijfsevenementen is tafel goochelen zeer geschikt.

Wat is de meerwaarde van een tafelgoochelaar op uw event?

Vaak vraagt men zich af wat een tafelgoochelaar voor meerwaarde heeft op een event. Wat kan Evert van Asselt als tafelgoochelaar betekenen en wat doet hij dan?
Wellicht begrijpt u dat tafel goochelen geen grootschalige show is. Het leuke aan tafel goochelen is, dat het goochelen is op de vierkante meter. Dat betekent dus dat het een zeer persoonlijke soort van goochelen is en er dus sprake is van veel interactie met het publiek. Hierbij is Evert helemaal in zijn sas. Zijn drie sleutelwoorden zijn immers:

  • Amusement;
  • Verrassing;
  • Verbinding.

Wilt u een tafelgoochelaar huren? Dan zorgen deze drie facetten voor de meerwaarde. Uw publiek wordt op elk evenement of feest geamuseerd, wat zowel bij grotere als kleinere groepen mensen altijd in de smaak valt. Het goochelen is erg verrassend, wat het boeiend maakt en ervoor zorgt dat uw gasten zich zeker niet vervelen. Daarnaast ontstaat er verbinding tussen uw gasten, maar ook tussen u en uw gasten.

Wat doet een tafelgoochelaar?

Zeker wanneer u met een stand op een beurs gaat staan, heeft u vast al wel eens gehoord: ‘U moet een tafelgoochelaar huren tijdens uw beurs, dat zorgt voor meer leads!’ Dan heeft u zich misschien afgevraagd hoe dit dan kan? Wat doet bijvoorbeeld Evert als tafelgoochelaar?
Zoals u al kon lezen goochelt hij hierbij op de vierkante meter. Hij zorgt hierbij voor afwisselende enTafelgoochelaar huren in Nederland en buitenland- Evert van Asselt als tafelgoochelaar aan het werk met een truc met touwen boeiende trucs, zoals:

  • Goochelen met kaarten;
  • Goochelen met touwen;
  • Goochelen met alledaagse voorwerpen (liefst van uw publiek, dat maakt het nog spectaculairder);
  • Zakkenrollen (horloges en portemonnees van uw gasten zijn niet veilig. Maar wees gerust, hij geeft ze terug hoor);
  • Balletje balletje;
  • Gedachten lezen;
  • Verschillende mind experimenten.

Misschien snapt u nu ook direct, dat een tafelgoochelaar voor meer leads op uw beurs zorgt. Wanneer u Evert van Asselt als beursgoochelaar boekt, trekt hij de bezoekers naar uw stand met zijn uiteenlopende trucs. Hij amuseert het publiek met het tafel goochelen en zorgt zo voor de verbinding tussen  u, uw publiek en uw bedrijf.

Een tafelgoochelaar huren voor verschillende gelegenheden

Een tafelgoochelaar kunt u niet alleen inzetten bij een beurs. Integendeel. Tafel goochelen is geschikt voor vele gelegenheden, namelijk:

Zakelijk:

Denk bij zakelijke gelegenheden bijv. aan: een bedrijfsevenement, een beurs, een meeting, een receptie, plenaire, in hotels en in restaurants.

Particulier:

Bij particuliere gelegenheden kunt u denken aan: een bruiloft, een verjaardag, een jubilea en een familiefeest.

Ervaar magisch entertainment

Wanneer u Evert van Asselt boekt als tafelgoochelaar verdwijnen de mobieltjes niet alleen uit de handen van uw gasten, omdat er een truc mee uit wordt gehaald. Nee mobieltjes verdwijnen, omdat uw gasten dusdanig geboeid zijn en blijven, dat ze hun mobiele telefoon totaal vergeten. Hij komt hooguit nog tevoorschijn, om dit feest met magisch entertainment op beeld vast te leggen.
Dus als u op zoek bent naar verrassend en boeiend magisch entertainment kunt u terecht bij Evert van Asselt. U kunt hem als tafelgoochelaar huren door heel Nederland, maar ook in het buitenland goochelt Evert erop los.

Wenst u meer informatie, wilt u Evert boeken, of heeft u vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

 

Write a comment