Goochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenement

Goochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenement

Niets leuker om eens een keer flink uit te pakken tijdens uw bedrijfsevenement. Misschien viert u wel een 25- jarig jubileum, of wilt u eens uitpakken tijdens het jaarlijkse personeelsfeest. Er kunnen allerlei redenen zijn en vaak komt er dan ook een stukje entertainment bij kijken. Misschien heeft u al wel gedacht aan een goochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenement, maar weet u niet zo goed wat hiervan de meerwaarde is of kan zijn. Er zijn verschillende redenen waarom u een magisch entertainer zou kunnen boeken in dit geval.

Vermaak voor jong en oud

Wanneer u een bedrijfsevenement organiseert is het soms een gezelschap waar jong en oud rondlopen. U wilt natuurlijk Goochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenementdat zij het allemaal naar hun zin hebben. Een goochelaar of ballonartiest op uw evenement kan dan heel goed ingezet worden. Deze kan namelijk zowel kinderen als volwassenen vermaken. Een ballonartiest is geen ballonclown en maakt dus mooie, unieke en kleurrijke balloncreaties voor jong en oud. Een goochelaar kan met zijn trucs inspelen op situaties met volwassenen en kinderen, zodat iedereen geamuseerd wordt.

De verbinding op uw bedrijfsevenement

Een goochelaar of ballonartiest zorgt voor verbinding tussen zowel uw gasten als tussen u en uw gasten. Misschien kennen de gasten elkaar niet zo goed. Het ijs kan dan gebroken worden door bijvoorbeeld een goochelaar. Hij of zij verbaast de gasten met verschillende trucs, waardoor mensen vaak hun verwonderding uitspreken. Ze raken met elkaar in gesprek en zo worden ze met elkaar verbonden. Van het ene komt het andere en er volgen verschillende leuke en gezellige conversaties met elkaar.
Tijdens uw bedrijfsevenement heeft u het wellicht druk en kunt u niet met alle gasten een lang praatje houden. Of misschien kent u ook alle gasten niet even goed en zoekt u een schakel hier tussen. Hier kan een ballonartiest of goochelaar goed bij helpen. Hij schakelt met zijn of haar trucs en balloncreaties tussen u en uw gasten, waardoor de verbinding ontstaat.

Aangepast op uw beGoochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenement - workshop met Evert van Asseltdrijfsevenement

Wanneer u Evert van Asselt als goochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenement boekt, kan hij zijn magisch entertainment aanpassen naar uw wensen en mogelijkheden. Is uw evenement bijvoorbeeld in een bepaald thema of wilt u een bepaald onderwerp sterk naar voren laten komen? Dan gaat Evert hier graag over in gesprek met u. Op deze manier heeft hij als magisch entertainer een grote meerwaarde tijdens uw bedrijfsevenement.

Iets anders magisch dan een goochelaar of ballonartiest op uw bedrijfsevenement

Bent u op zoek naar magisch entertainment, maar geen ballonartiest of goochelaar? Denk dan bijvoorbeeld eens aan de show van Evert van Asselt. Of misschien houdt u een kleinschalig personeelsfeest in de vorm van een teambuilding. Dan kan de magische workshop van Evert een goed alternatief zijn.
U kunt altijd contact opnemen met Evert van Asselt om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken, zodat uw bedrijfsevenement een succes wordt.

 

 

 

Write a comment