Optreden bij de beste Gamma van Nederland

Optreden beste Gamma van nederland - Evert van Asselt aan het optreden als allround entertainer bij Gamma Goes

In 2018 waren de Gamma- winkels in Nederland in de race voor de beste Gamma van Nederland. Na een ware race mocht Gamma Goes zich de winnaar noemen. En dat moest natuurlijk wel gevierd worden. Daarom werd Evert van Asselt gevraagd voor een optreden bij de beste Gamma van Nederland.

Optreden bij de beste Gamma van Nederland

Op 23 maart 2019 ging Evert naar Gamma Goes. De opdracht luidde voor hem: een extra beleving verzorgen voor de winkelende consument. Hier had Evert van Asselt natuurlijk al overleg over gehad met Gamma Goes en verschillende ideeën besproken. Naar aanleiding hiervan ging hij met veel plezier aan de slag. En niet alleen als ballonartiest maar als ware entertainer. Evert verzorgde deze middag entertainment in de vorm van:

Ballonartiest bij de Gamma in Goes

Om de consument een extra beleving te geven is een ballonartiest een heel goede optie. Zo verraste Evert als ballonartiest verschillende klanten Optreden beste Gamma van Nederland - Evert als ballonartiest aan het werk bij Gamma Goesmet mooie balloncreaties. En natuurlijk niet alleen kinderen, want een ballonartiest is geen ballonclown. Een ballonartiest is er voor jong en oud en maakt unieke creaties. Zo gingen er deze dag vele mensen met hun eigen unieke balloncreatie de winkel uit.

Presentator bij de beste Gamma van Nederland

In de Gamma in Goes waren er op 23 maart 2019 verschillende prijzen te winnen voor de winkelende consument. De prijzen werden ieder uur uitgereikt middels een heuse prijsuitreiking. De eer aan Evert om de winnaars bekend te maken en van de uitreiking iets leuks en unieks te maken. Dat was voor hem als entertainer natuurlijk geen probleem en dit heeft hij ieder uur op unieke wijze gepresenteerd.

Allround entertainer bij Gamma Goes

Deze dag werd Evert als het ware ingezet als allround entertainer. Het is de kunst verschillende elementen te kunnen verbinden. Dit doet Evert vaker met verschillend entertainment en eventueel in stijl of thema van de klant. Dat was ook hier het geval. Hij heeft deze dag in de Gamma in Goes bouwhelmpjes uitgedeeld aan de kinderen. Het bleef natuurlijk niet alleen bij uitdelen, want zo nu en dan een praatje, een trucje en mooie balloncreatie tussendoor horen er nu eenmaal bij. Dit maakte het geheel compleet.

Het was een leuk en geslaagd optreden bij de beste Gamma van Nederland in Goes en wij feliciteren hen nogmaals met deze mooie titel!

 

Write a comment