Waarom een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft

Eeen gochelaar of ballonartiest op uw bruiloft - Evert van Asselt als magisch entertainer aan het werk op een bruiloft

Een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft. Voor de ene klinkt het heel gewoon, terwijl de ander zich afvraagt wat hier de meerwaarde van is? Of waarom u er überhaupt over nadenkt om een dergelijke entertainer te boeken voor uw bruiloft. Hier kunnen verschillende redenen voor zijn. Daarbij kan het ook echt een ware aanvGoochelaar of ballonartiest op uw bruiloft - Evert van Asselt aan het goochelenulling zijn op de dag van uw leven.

Een feest voor iedereen op de mooiste dag van uw leven

Wanneer u gaat trouwen moet dit de mooiste dag van uw leven zijn. U wilt hier op terugkijken als een fantastische dag, waarop u het ontzettend naar uw zin had. Maar ook uw gasten moeten deze dag als fantastisch ervaren. Het is een spannende dag, waarbij het niet altijd vanzelfsprekend is dat alle gasten elkaar kennen. Toch moeten zij een behoorlijke tijd met elkaar optrekken en u heeft niet de tijd uw gasten te vermaken en lang bij te praten. Een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft kan u hier heel goed bij helpen. Hij of zij kan de verbinding zijn tussen uw gasten en tussen u en uw gasten. Wanneer Evert als magisch entertainer op uw bruiloft verschijnt zorgt hij altijd voor interactie met de gasten. De mensen zijn verwonderd door de trucs en of ze elkaar nu kennen of niet: ze hebben nu een raakvlak. Zo raken uw gasten aan de praat en het ijs is gebroken. Zo wordt het al snel een gezellige boel en zal de dag vlot verlopen. Een dag waar iedereen met een glimlach op terug kan kijken.

Vermaak voor jong en oud

Op een bruiloft zijn vaak volwassenen maar ook kinderen aanwezig. U wilt het hen allemaal naar de zin maken. Zeker een ballonartiest als Evert van Asselt amuseert zowel jong als Goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft - Evert van Asselt heeft de mooiste balloncreaties gemaaktoud op uw bruiloft. Hij maakt geen zwaarden en hondjes maar de mooiste balloncreaties met vele vrolijke kleuren. De mensen staan verwonderd wanneer de ene na de andere unieke ballonfiguur wordt gemaakt. En niet alleen de kinderen laten trots aan iedereen hun gekozen en gekregen balloncreatie zien, maar ook de volwassenen gaan trots rond met hun ballonfiguur en geven het thuis een mooi plaatsje. Daarnaast zorgt Evert als ballonartiest niet alleen voor mooie gekleurde creaties, maar met verschillende kleine magische trucjes tussendoor is het een waar rondlopend amusement.

Dus waarom een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft

U heeft nu al kunnen lezen, dat een goochelaar of ballonartiest op uw bruiloft een echte meerwaarde kan zijn voor zowel u als uw gasten. Kort gezegd zijn dit de punten waarom:

  • Verbinding tussen u en uw gasten;
  • Amusement voor jong en oud;
  • Uniek entertainment;
  • Mensen vergeten het niet snel en praten nog lang na over uw bruiloft.

Verbindt u een bepaald thema aan uw bruiloft? Of is er een onderwerp dat u wilt uitlichten deze dag? Magisch entertainer Evert van Asselt bespreekt dit graag met u en stelt zijn act of show af op uw wensen en mogelijkheden. Neem voor meer informatie gerust contact op.

Write a comment