Drukke zomer voor Evert van Asselt

Drukke zomer voor Evert van Asselt - magisch entertainment

De zomer is weer in aantocht. De meeste mensen gaan plannen maken voor een heerlijke vakantie en verheugen zich op die warme zomer die eraan komt, met allerlei leuke evenementen en activiteiten. Dit betekent dus een drukke zomer voor Evert van Asselt. De zomer is voor hem namelijk geen vakantieperiode, maar juist een Drukke zomer voor Evert van Asselt - show zomerhele drukke periode!

Lekker op vakantie

Waar de meeste mensen dus lekker op vakantie gaan in de zomer, is dit voor Evert eigenlijk de drukste periode van het jaar. Maar dat vindt Evert helemaal niet erg want dit is nu eenmaal zijn werk. En aangezien hij van zijn hobby zijn beroep heeft mogen en kunnen maken, is de drukke zomer voor Evert van Asselt juist een genot. Hij gaat meestal in oktober genieten van een welverdiende vakantie. En stiekem weer nieuwe ideeën opdoen en uitwerken, want het werk van een goochelaar staat nooit stil. Ook niet tijdens een vakantie.

Optredens tijdens de drukke zomer voor Evert van Asselt

Het zou zomaar kunnen dat u Evert tegenkomt deze zomer tijdens uw vakantie. Wellicht komt u hem tegen als ballonartiest,  of u bent toeschouwer tijdens één van zijn shows. En dat zijn nog maar een paar voorbeelden, want deze magisch entertainer verrast de vakantiegangers met verschillende optredens op verschillende plaatsen. U kunt Evert sowieso vinden deze zomer bij:

Drukke zomer voor Evert van Asselt - optreden Terra MarisEn dit zijn nog maar een aantal voorbeelden van zijn optredens. Hij is deze zomer op meerdere plaatsen te vinden en er komen ook nog steeds boekingen binnen.

Magisch entertainment op uw event deze zomer?

Bent u nog op zoek naar magisch entertainment tijdens uw evenement, of op uw vakantiepark / camping of zomerse festiviteit? Dan kunt u altijd contact opnemen met Evert. Het is sowieso al een drukke zomer voor Evert van Asselt, dus wellicht past uw evenement of festiviteit er ook nog bij in zijn agenda.

 

Write a comment