Optredens voor goede doelen

Optredens voor goede doelen door Evert van Asselt

Wanneer u een bedrijf heeft of als u ZZP’er bent krijgt ook u vast regelmatig aanvragen van goede doelen. Deze doelen zijn op zoek naar sponsors en benaderen u als bedrijf. Zo wordt Evert van Asselt ook vaak benaderd. Hij geeft hier regelmatig gehoor aan met magische optredens voor goede doelen.

Verschillende optredens voor goede doelen

Evert wordt regelmatig benaderd om iets te sponsoren. Hij heeft dan ook al verschillende optredens voor goede doelen verzorgd. Er wordt vaak per aanvraag en per goed doel bekeken in welke vorm er een stukje sponsoring mogelijk is. Evert weet als geen ander dat geld niet altijd het beste is wanneer het om Optredens voor goede doelen Evert van Asseltsponsoring gaat. Dit kan ook op andere manieren. Hij verdiept zich dan ook altijd eerst graag in het goede doel en kijkt wat hij hierin eventueel kan betekenen voor u.

Op pad voor Stichting Onyame

Evert zijn tante heeft de stichting Onyame. Onyame zet zich in voor mensen in Ghana die onder de armoedegrens leven. Doel is om hen mondiger en sterker te maken, zodat ze op eigen kracht een beter bestaan kunnen leiden. De organisatie bestaat uit Stichting Onyame in Nederland en Foundation Onyame in Ghana. Het werk van Onyame in Ghana is gericht op de twee meest kwetsbare groepen: vrouwen en kinderen.

Voor deze stichting is Evert al meerdere malen op pad geweest. Hij vindt het namelijk altijd erg belangrijk ook meer te weten over de stichting en het goede doel en wil hier ook echt graag wat in betekenen. Hoe kan dit nu beter door dingen zelf te zien en mee te maken? Juist er is geen betere manier. Daarom is Evert al meerdere malen op pad geweest. Zo ging hij o.a. naar

  • Afrika (meerdere keren);
  • Polen;
  • Verschillende kindertehuizen.

Hierdoor heeft hij echt kennis gemaakt met de stichting en weet hij echt waar hij zich voor inzet, wat dit goede doel betreft. Dat is natuurlijk ook erg belangrijk om over te dragen naar mogelijke ambassadeurs of potentiële leden. Zo kan hij de boodschap en het doel ook goed overdragen tijdens optredens voor goede doelen.

Evert van Asselt voor uw goede doel

Heeft u zelf een goed doel, waarbij u denkt dat Evert hierin wat kan betekenen voor u? Houdt u bijvoorbeeld een benefietconcert en zoekt u hiervoor nog entertainment? Dan mag u altijd contact opnemen met Evert van Asselt. Hij kijkt dan graag samen met u naar de eventuele mogelijkheden.

Write a comment