Het verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest

Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest

Evert van Asselt is ballonartiest. Op verschillende evenementen en feesten maakt hij de mooiste balloncreaties. Vaak hebben mensen wanneer zij Evert benaderen voor meer informatie of een boeking al wel eens een ballonnenclown gezien en elders een ballonartiest. Maar wat is het verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest? Dat weten mensen vaak niet. Wanneer u dit wilt weten, moet u zeker even verder lezen.

Wat is een ballonnenclown?

Een ballonnenclown is vaak niet te missen en herkent u al snel. Hij/ zij draagt namelijk een kostuum. Dit is meestal een clownskostuum of een grappige lange jas met vaak felle kleuren. Ook is hij / zij geschminkt en heeft negen van de tien keer een rode neus op en te grote schoenen aan met soms ook nog verkeerd gestrikte veters. Dit heeft zeker op kinderen een enorme aantrekkingskracht. En dat is gunstig want een ballonnenclown treedt meestal op voor kinderen. Hij / zij maakt voor hen vaak makkelijke en simpele ballonfiguren. Denk bijvoorbeeld aan een zwaard, een hondje of een bloem.

Wat is een ballonartiest?

Een ballonartiest maakt ook ballonfiguren, maar niet alleen simpele, juist niet! Daarbij treedt hij / zij op voor zowel kinderen als volwassenen. Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiestWanneer u bijvoorbeeld Evert als ballonartiest boekt zorgt hij voor meer amusement dan alleen unieke ballonfiguren. Hij gooit vaak wat goocheltrucs tussendoor en maakt er een groot entertainment van. Dit is bij meerdere ballonartiesten het geval.

Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest

Nu weet u wat een ballonclown is en ook wat een ballonartiest is. Wellicht kunt u al een beetje het verschil uitmaken. Kort op een rijtje, is het verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest:

  1. Een ballonnenclown draagt een kostuum en is geschminkt. Een ballonartiest niet;
  2. Een ballonartiest maakt unieke ballonfiguren, u ziet hier zelden hondjes of zwaarden. Een ballonnenclown maakt simpele ballonfiguren;
  3. Een ballonnenclown treedt meestal alleen op voor kinderen. Een ballonartiest treedt op voor zowel kinderen als volwassenen.

Wanneer u dus twijfelt of een ballonnenclown of ballonartiest op uw gelegenheid past, kunt u naar deze verschillen kijken. Zeker wanneer er ook volwassenen aanwezig zijn is een ballonartiest een meerwaarde. Zo weet u dus inmiddels niet alleen de meerwaarde van een goochelaar of ballonartiest op uw event. U kunt nu goed afwegen of u een goochelaar of ballonartiest boekt voor uw evenement en wanneer u kiest voor balloncreaties, kunt u dus ook goed afwegen of een ballonnenclown of ballonartiest beter past.
Op deze manier wordt uw feest of evenement zeker een succes, doordat het juiste entertainment aanwezig is.

Write a comment