Tips voor nieuwe goocheltrucs

Tips voor nieuwe goocheltrucs

Een tijdje geleden gaf Evert tips om goochelaar te worden. Maar wanneer u goochelaar bent is het natuurlijk heel belangrijk om regelmatig met nieuwe trucs te komen. Anders worden de optredens voor uzelf saai, maar zeker ook voor uw publiek. De kans bestaat natuurlijk dat er mensen terugkeren naar uw optredens en u wilt ze natuurlijk wel blijven boeien. Daarom dit keer wat tips voor nieuwe goocheltrucs.

Presentatie maakt de act

Allereerst is het belangrijk om te weten, dat de presentatie de act maakt of breekt. Voordat u dus aan de slag gaat met nieuwe goocheltrucs, Tips voor nieuwe goocheltrucs - presentatie is belangrijkkijkt u eerst eens kritisch naar uw presentatie.

  • Blijft uw publiek de gehele tijd / show geboeid?
  • Past de presentatie bij uw goochel act?
  • Is de presentatie afgestemd op het publiek?

Het maakt bij een goocheltruc eigenlijk niet uit wat u doet, maar hoe u het doet. En daarbij valt of staat dus alles met uw presentatie. Vraag ook uw gasten eens wat ze van uw presentatie vonden, of nodig kennissen of vrienden uit bij uw optreden en vraag ze kritisch naar uw presentatie te kijken. Wanneer uw goochel act goed gepresenteerd wordt is het tijd voor nieuwe goocheltrucs. Zodat u zich hier verder op kunt concentreren. Maar blijf ook bij de nieuwe trucs altijd de presentatie in uw achterhoofd houden en zorg dat het bij de goocheltruc past.

Tips voor nieuwe goocheltrucs

Wanneer u uw presentatie grondig hebt doorgenomen en dit helemaal goed zit. Is de tijd rijp om uw shows en optredens gevarieerd te maken en te houden. Dat kan met onderstaande tips voor nieuwe goocheltrucs.

Tip 1: Nieuwe technieken

De basis voor nieuwe goocheltrucs zit in de technieken. Er zijn tal van technieken in de goochelwereld en hoe meer u er onder de knie heeft, hoe beter. U kunt dan namelijk variëren. Maar hoe leert u nu nieuwe technieken? Dat kan heel makkelijk door het aanschaffen van dvd’s en boeken. Boeken zijn altijd erg leuk en boeiend om te lezen en u kunt op uw gemak gaan uitproberen thuis. Met een dvd heeft u beeldend materiaal en kunt u dus makkelijk de techniek “afkijken”. Boeken en dvd’s kunnen ook zeker een aanvulling zijn op elkaar. U kunt het op uw gemak lezen in het boek en het als steun eens goed bekijken op de dvd.

Tip 2: Combineer technieken

Wanneer u nieuwe technieken heeft geleerd en deze ook goed onder de knie heeft, kunt u zelf aan de slag gaan. U kunt technieken gaan combineren met elkaar. Dit zorgt vaak weer voor nieuwe en verbazingwekkende goocheltrucs die ook nog eens uniek zijn. Wanneer u de technieken combineert, creëert u dus nieuwe routines en dus nieuwe trucs. Eigenlijk 1 van de gouden tips voor nieuwe goocheltrucs.

Tip 3: Trucs kopen

Naast boeken en dvd’s kunt u ook goocheltrucs kopen. Het is misschien even een aanschaf, waarbij u denkt voor het materiaal te betalen, maar uiteindelijk betaalt u voor het geheim achter de truc. Wanneer u trucs koopt zijn er ook verschillende goochelwinkels die u kunnen adviseren. Zij kijken soms ook met u naar uw show of act en welke goocheltrucs hier goed bij zouden kunnen paTips voor nieuwe goocheltrucs - trucs kopenssen. Het is erg verschillend per goochelshop. Bij de ene kunt u alleen terecht voor de aanschaf van goocheltrucs, bij de andere kunt u zelfs terecht voor complete coaching. Het is natuurlijk geheel aan u, wat u hierin zoekt.

Tip 4: Maak uw eigen verhaal bij de trucs

Of u nu goocheltrucs heeft bijgeleerd door de aanschaf van dvd’s of boeken, of dat u trucs heeft gekocht, het is de kunst uw eigen verhaal bij de trucs te maken. U kunt er een verhaal of show omheen creëren, waarbij verschillende technieken uw basis zijn. U krijgt dan vanzelf een complete act of show en dat is natuurlijk wat u wilt, maar ook zeker wat uw publiek zoekt. Zo worden ze goed geamuseerd en dat is natuurlijk het doel.

Met bovenstaande tips voor nieuwe goocheltrucs komt u zeker een heel eind en kunt u regelmatig nieuwe trucs bijleren. Zo verandert u regelmatig uw show en act en blijft u gevarieerd. Het is natuurlijk ontzettend belangrijk te blijven oefenen en ontwikkelen. Dat houdt het goochelen ook boeiend en leuk. Stilstand is achteruitgang en dat willen we natuurlijk niet. Kortom ga lekker aan de slag en verras uw gasten met unieke optredens en verschillende trucs.

 

Write a comment