Waarom een goochelaar of ballonartiest op een beurs?

Goochelaar en ballonartiest op een beurs - Evert van Asselt met table magic op beurs

Veel mensen vragen zich vaak af wat de meerwaarde is van entertainment op een beurs. En waarom een goochelaar of ballonartiest op een beurs? Werkt dat?
Dit werkt zeker en het kan een grote meerwaarde hebben. Weet u waarom? Lees dan zeker even verder.

Waarom een goochelaar of ballonartiest op een beurs

Wanneer u een goochelaar of ballonartiest op een beurs heeft staan, heeft dit een meerwaarde voor uw stand. Het trekt namelijk mensen aan. Het is vaak opvallend, zeker bij een ballonartiest als Evert van Asselt. Hij maakt gebruik van felle kleuren ballonnen waarmee hij de mooiste creaties maakt voor zowel jong als oud. Maar ook een goochelaar trekt bekijks. De trucs wekken vragen op en mensen blijven bij uw stand stilstaan. Ze willen de trucs zien en uw stand staat direct in de picture.

Meer leads bij uw beursstand

Een goochelaar of ballonartiest op een beurs bij uw stand, zorgt voor meer leads. Doordat het bekijks trekt is er automatisch meer te Goochelaar of ballonartiest op een beurs - Magician Evert van Asselt aan het werkdoen rondom uw stand. Een magisch entertainer als Evert zorgt hierbij voor meer leads, doordat hij de beursbezoekers aanspreekt. Hij weet de aandacht te pakken met zijn trucs of balloncreaties, verwondert de mensen en gaat zo met hen in gesprek. Het gesprek stuurt hij richting uw stand en bedrijf. Zo verbindt hij de mensen met u of uw collega.

Uw bedrijf wordt niet vergeten

Doordat er van alles gebeurt rondom uw stand, maakt dit indruk op mensen. Wanneer zij op de beurs bezoekers tegengekomen, zullen zij vertellen over die goochelaar of ballonartiest bij die ene stand. Tevens gaan mensen zich afvragen wanneer zij mooie balloncreaties zien, waar die toch vandaan komen. Dit trekt automatisch weer mensen naar uw stand, want men wil dit wel eens van dichtbij bekijken. Uw bedrijfsnaam is hiermee direct bekend. Maar ook na de beurs wordt uw bedrijf niet vergeten. Mensen denken vaak nog terug aan het bedrijf op de beurs, die dat leuke entertainment had staan bij hun stand.

Unieke acts op maat

Om uw bedrijf met een goochelaar of ballonartiest op een beurs extra onder de aandacht te brengen kan er maatwerk geleverd worden. Tenminste Evert van Asselt kan bij uw beursstand entertainment op maat leveren. Door een gesprek vooraf kan hij samen met u kijken naar de mogelijkheden.  Na het vrijblijvende gesprek maakt Evert acts op maat, die de verbinding naar uw bedrijf goed weergeven. Tevens kan hij zorgen voor merchandise bij de acts met bijvoorbeeld uw logo erop.

Zoals u wel kunt lezen is er heel veel mogelijk en kan er heel veel gedaan worden om uw bedrijf uit te lichten tijdens een beurs. Evert van Asselt zijn doel is sowieso dat er nog lang na wordt gesproken over uw bedrijf, wanneer hij bij uw stand staat als goochelaar of ballonartiest.
U kunt voor meer informatie altijd contact met Evert opnemen.

Write a comment