Waarom een goochelaar of ballonartiest op uw event?

Verschil tussen een ballonnenclown en ballonartiest - Evert aan het werk als ballonartiest

Waarom zou u een goochelaar of ballonartiest op uw event boeken? Wellicht bent u een evenement aan het organiseren en heeft iemand tegen u gezegd, dat een goochelaar of een ballonartiest een goed idee is tijdens uw feest of gelegenheid. Nu vraagt u zich misschien af wat hiervan de meerwaarde is en of er überhaupt een meerwaarde is. Deze is er zeker…

Amusement

Een goochelaar of ballonartiest op uw event brengt sowieso amusement. Een receptie, feestje of bedrijfsfeest komt soms moeilijk op gang. Waarom een goochelaar of ballonartiest op uw event - verbinding van uw gastenEntertainment zorgt hierbij voor amusement. Het trekt mensen aan en zo raken mensen ook met elkaar in gesprek. Evert van Asselt heeft een vlotte manier van presenteren en zorgt voor interactie bij alle acts. Mensen amuseren zich hierdoor snel en het ijs is gebroken.

Een goochelaar verbindt

Het klinkt misschien gek, maar een goochelaar en ook een ballonartiest verbindt. Waar er soms gebrek is aan gespreksstof, zeker wanneer mensen elkaar niet allemaal even goed kennen op uw event, zorgt dit soort entertainment voor verbinding. De magische acts van Evert geven uw gasten gespreksstof. Hij doet het publiek versteld staan en zijn razendsnelle trucs roepen vragen op. Uw gasten raken hierover met elkaar in gesprek, ze hebben nu immers een onderwerp waardoor ze met elkaar verbonden zijn.
Daarnaast verbindt een tafel goochelaar en een beursgoochelaar niet alleen het publiek met elkaar, maar ook met u als gastheer. Zo krijgt u op een beurs de juiste personen te spreken, doordat de goochelaar hen met u verbindt.

Interactie

Een goochelaar of ballonartiest op uw event zorgt voor interactie i.p.v. een eenzijdige show. Zeker wanneer u wilt dat uw gasten actief deelnemen aan uw event is dit dus zeker een meerwaarde. U ziet bij Evert van Asselt de interactie niet alleen terug wanneer u hem boekt als ballonartiest maar ook in zijn kindershow en centrale show. Daarnaast stemt hij alle Waarom een goochelaar of ballonartiest op uw event - magisch entertainment op uw feest met Evert van Asseltacts af op uw wensen en mogelijkheden, zodat de interactie goed tot zijn recht komt. Iedere goede entertainer zal dit doen voor uw gelegenheid.

U kunt er in ieder geval zeker van zijn, dat een goochelaar ook aan uw event een magisch tintje geeft. En u heeft wel kunnen lezen, dat niet alleen kinderen maar ook zeker volwassenen er aangenaam door verrast worden. Kort gezegd is het eigenlijk geen feest wanneer er geen ballonartiest of goochelaar is geweest. U kunt er zeker van zijn, dat uw gasten nog lang na zullen praten over het magische entertainment.

Write a comment