Evert van Asselt in Hollands Got Talent

Evert van Asselt in Hollands Got Talent met reuze ballon act
Hollands Got Talent

U heeft het vast al wel eens gezien: de televisieshow Hollands Got Talent. De talentenshow op RTL 4 waar Nederlanders hun kunsten kunnen laten zien. Wie op zaterdag 4 januari 2019 heeft gekeken, heeft wellicht Evert van Asselt in Hollands Got Talent voorbij zien komen. Hij begaf zich op het podium met een hilarisch optreden waar niemand omheen kon, namelijk de act met de reuze ballon.

Een groot avontuur

De deelname van Evert van Asselt in Hollands Got Talent was een groot avontuur. ‘Het was super om in zo’n groot theater mijn act met de reuze ballon te laten zien, die normaal ook onderdeel is van mijn centrale show. ​Toen ik het podium op liep vond ik het spannend, maar toen eenmaal de muziek begon ging ik los. Voor mijn gevoel ging de act lekker. Zowel het publiek als de jury reageerden erg enthousiast.’Evert van Asselt in Hollands Got Talent - Paul de Leeuw lacht tijdens het optreden

Amusement en hilariteit ten top

De deelname van Evert in Hollands Got Talent bracht veel amusement en hilariteit. Iets wat deze magician entertainer erg belangrijk  vindt bij al zijn acts en optredens.
‘Toen ik in de grote ballon kroop kwamen Paul en Chantal niet meer bij van het lachen. Ondanks het enthousiasme van de jury en het publiek drukten Dan en Angela op de knop, waardoor twee rode kruizen verschenen. Ze vonden het grappig, maar vonden het moeilijk te omschrijven wat voor talent ze hadden gezien. Hier kon ik mezelf helemaal in vinden. Er zijn natuurlijk al meer goochelaars geweest. Ik wilde laten zien, dat ik als goochelaar veelzijdige acts verzorg. Hierdoor is het bij een talentenshow lastig in “een hokje” te plaatsen.  Paul vond het fantastisch en vond het een hoge entertainment waarde hebben.’

Vele positieve reacties op Evert in Hollands Got Talent

Dat het Nederlandse publiek het ook leuk vond bleek uit de vele positieve reacties die Evert heeft gekregen na de uitzending. Ondertussen is het filmpje al meer dan 350.000 keer bekeken en heeft hij diverse aanvragen uit binnen- en buitenland gehad voor de act met de grote ballon. Zijn doel heeft hij hiermee bereikt: Nederland laten zien wie hij is en wat hij o.a. kan als magician entertainer.

Write a comment