Goochelen in Oostenrijk

Goochelen in Oostenrijk met Evert van Asselt - Kaartenwaaier in Oostenrijk

Op 6 februari 2019 had ik de eer om te goochelen in Oostenrijk. Het optreden vond plaats in een Hotel in Oostenrijk.
Van 20:00 tot 22:30 heb ik de gasten in de bar verwondert met Tabel Magic.
Benieuwd hoe ik het heb ervaren? Lees dan gezellig mee.

Goochelen in Oostenrijk

Op 6 februari 2019 heb ik voor het eerst opgetreden in Oostenrijk. Goochelen in Oostenrijk - Evert van Asselt aan het goochelen in een hotel in OostenrijkIn een hotel had ik de eer te mogen goochelen, middels table magic voor verschillende gasten in een hotel. Voor mij geen uitdaging wat het goochelen in Oostenrijk betreft, want dat werkt natuurlijk hetzelfde als in Nederland. Maar het was best even spannend, omdat er natuurlijk niet alleen Nederlandse gasten verbleven. Ik mocht ook Duitse, Franse en Engelse gasten vermaken. Beste even spannend dus, want Engels en Duits gaan mij goed af, maar Frans is toch iets lastiger. Het zou vervelend zijn, als de Franse gasten mij niet konden verstaan. Aangezien ik niet in problemen maar in oplossingen denk, had ik heel veel visuele routines mee genomen met o.a.

  • Vuur;
  • Touwen;
  • En geld.

Op deze manier hoefde ik niet veel uit te leggen of te zeggen. En dit pakte goed uit!

De reacties waren heel positief en het was mooi om te zien hoe iedereen genoot. En daar de ik het tenslotte voor. Wanneer de gasten tevreden en vermaakt zijn, geeft mij dat een goed gevoel. Veel gasten voelde zich verwonderd en dat is mijn doel!

Korte vakantie met toch wat goocheltrucs

Nu ik toch moest goochelen in Oostenrijk, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt, dat ik al in de wondere witte wereld was en ben ik samen met een aantal vrienden een paar dagen gebleven. Het was prachtig weer en de pistes van Lermoos lagen er faGoochelen in Oostenrijk - Goochelaar Evert van Asselt op de piste aan het werk met zijn kaartspelntastisch bij.
Als fanatiek goochelaar kan ik het dan toch niet laten, om de mensen te vermaken op het terras. Er is immers al een gezellige en goede sfeer en dan verras en verwonder ik de mensen graag. Ik heb dan ook meermaals mijn kaartspel erbij gepakt op het terras en de aanwezige wintersporters geamuseerd.

Naast het optreden heb ik samen met een paar vrienden nog geskied. Het was prachtig weer en de pistes lagen er fantastisch bij.
Als goochelaar kan ik het niet laten om regelmatig op het terras mijn kaartspel erbij te pakken en andere wintersporters te verwonderen met een truc.

Nieuwe trucs tijdens het goochelen in Oostenrijk

Op zo’n korte wintersportvakantie en na een zeer geslaagd optreden kom ik net als vele andere vakantiegangers helemaal tot rust. Het ultieme moment om nieuwe trucs en technieken te oefenen. Thuis oefen ik natuurlijk ook veel, maar hier heb je altijd de dagelijkse dingen erbij. In Oostenrijk kon ik mij opsluiten in mijn hotelkamer en oefenen maar. Het heeft me weer nieuwe leuke en ook de gekste ideeën opgeleverd, die ik inmiddels weer terug in Nederland verder aan het uitwerken ben.
To be continued dus!

Write a comment